Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سرقت تجهیزات ترافیکی در سطح پایتخت اظهار کرد: مدیریت شهری آماری را در خصوص این سرقت‌ها اعلام کرده است.سرقت‌ها تنها در حوزه حمل و نقل خسارت میلیاردی به شهر وارد کرد. این وضعیت هنوز ادامه دارد و باید کارگروه مشترک بین مدیریت شهری و فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای برخورد، مقابله و پیشگیری از این سرقت‌ها صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اعلام اینکه سرقت‌ها در دو بخش خرد و کلان انجام می‌شود، تصریح کرد: بخشی از این سرقت‌ها، تجهیزات ریز و المان‌های کوچک است که شهرداری جایگزین آن را تأمین می‌کند اما در برخی موارد سرقت کلان مانند سرقت در پل صدر و پل شهید همدانی به سمت وردآورد رخ می‌دهد که این موارد از سرقت‌های بزرگ و تهدید آمیز برای جان مردم بوده و می توانند فاجعه‌آفرین باشند.

بیشتر بخوانید: تغییر مواد اولیه علائم ترافیکی در پی دزدی‌های سریالی| ۴ میلیارد خسارت فقط به اموال یک منطقه

امانی ادامه داد: اگر این سرقت‌ها در ساختمان‌های در حال ساخت اتفاق بیفتد و مالک متوجه آن نشود، ممکن است حوادثی همچون متروپل را نیز شاهد باشیم. سرقت تجهیزات موضوع مهمی است و پیشگیری در اجرا باید انجام شود. ما در شورا تنها می‌توانیم هشدار بدهیم و نظارت کنیم تا این پیشگیری اتفاق بیفتد.

او با تأکید بر اینکه «در کارگروه‌ها باید بررسی شود که این سرقت‌ها توسط باند انجام می‌شود یا خیر؟» گفت: این سرقت‌ها به گونه‌ای نیست که به تنهایی و توسط یک فرد انجام شود، مانند سرقتی که در بانک ملی اتفاق افتاد، شاهد بودیم که این سرقت به وسیله یک باند و با برنامه‌ریزی انجام شده بود. به نظر می‌رسد این دست سرقت‌ها نیز از همین نوع باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به نقش مردم در پیشگیری از این سرقت‌ها، خاطرنشان کرد: اگر مردم اطلاع‌رسانی دقیق در رابطه با سرقت‌ها داشته باشند و پلیس در کنار مدیریت شهری تدبیر جدی و ویژه داشته باشد، می‌توانند از سرقت‌های خطرناک جلوگیری کنند.

کد خبر 686390 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها پلیس - نیروی انتظامی ترافیک - شهری سارق - سرقت شوراى شهر تهران تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس نیروی انتظامی ترافیک شهری سارق سرقت شوراى شهر تهران تهران مدیریت شهری سرقت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون میزان آمادگی شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، ۵ شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.
زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

زاکانی در پاسخ به سوالی دیگر پیرامون حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متأسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

کد خبر 6099457

دیگر خبرها

  • دستگیری خریدار اموال مسروقه و کشف ۴۵ فقره سرقت در کاشمر
  • لزوم همکاری همه دستگاه های اجرایی ایلام برای مقابله با حریق جنگل
  • با تعامل و همکاری از فرصت باقیمانده استفاده کنیم
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • مهمترین اخبار فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در روز دوشنبه
  • رسانه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • پایگاه آمریکایی: خریداران پهپادها و تجهیزات ایرانی به صف شدند
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!